Zorgsaam opent winkel in Twello

Zorgsaam start op dinsdag 16 juni in het pand aan de Duistervoordseweg 57 in Twello met een zorgwinkel. De winkel, wat kleiner van opzet dan in Apeldoorn, biedt een vergelijkbaar aanbod. U kunt er terecht voor rollators, rolstoelen, scootmobielen, sta-op-stoelen, kwaliteitsbedden en matrassen. Maar ook voor veiligheid in huis, bijvoorbeeld extra voorzieningen in de badkamer, een eenvoudige drempelhulp of andere slimme hulpmiddelen.

Vanuit de winkel wordt ook de uitleen van hulpmiddelen verzorgd:

  • eenvoudige loophulpmiddelen (krukken, rollator, looprek, wandelstok vierpoot) kunnen worden gehaald en ingeleverd in de winkel. Dat is voor leden van Kruisvereniging Zorgsaam gratis.
  • de hulpmiddelen die in het basispakket van de zorgverzekering vallen waaronder (rol)stoelen, bedden en toebehoren, anti-decubitusmaterialen kunnen niet worden gehaald of teruggebracht in de winkel. Door Vegro, onze hulpmiddelenleverancier, worden deze artikelen gratis thuis bezorgd en ook weer opgehaald. Bellen (055-5889858) of mailen (info@zorgsaam.nl) met Zorgsaam volstaat voor de levering.

Openingstijden
De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur.