Diensten aan huis
waardoor u langer zelfstandig
thuis kunt blijven wonen

Kruisvereniging Zorgsaam is er voor u

Zelfstandig leven, dat wil iedereen. Maar soms gaat dat minder gemakkelijk dan voorheen. Kruisvereniging Zorgsaam staat u met raad en daad bij. In de Zorgsaam Winkel zijn talloze producten en hulpmiddelen te vinden die het dagelijks leven vereenvoudigen. Zodat u langer zelfstandig kunt blijven.

Kruisvereniging Zorgsaam, een ledenvereniging zonder winstoogmerk, heeft haar aanbod en kennis door de jaren heen opgebouwd. Met het lidmaatschapsgeld en andere opbrengsten (o.a. uit winkelverkoop en diensten) is het mogelijk om de prijzen laag en de service hoog te houden.

Zorgsaam maakt geen gebruik van overheidssubsidies of andere financiering. Dat maakt een onafhankelijke en adviserende rol mogelijk. Het belang en de wensen van onze leden staat voorop.

Dus lid zijn loont én het draagt bij aan het in stand houden van een prima voorziening voor Apeldoorn en omgeving. Kortom, Zorgsaam is een waardevolle vereniging.

Lees hier verder over Kruisvereniging Zorgsaam en geef u op als lid.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen? Klik dan hier en ontvang onze nieuwsbrief

Nieuws

Lid worden

Leden krijgen extra voordeel in onze winkels en bij onze partners.

ZEN Zorgstoel

Dankzij de ZEN Zorgstoel ervaren mensen met een neurologsiche aandoening meer rust. Dit komt door de unieke, ontspannende en rustgevende schommelfunctie van de sta-op stoel.

Zorgsaam ledenprijs vanaf € 3929,-
(Niet-ledenprijs vanaf € 4141,-)

Rollator Rollz Motion

De Rollz Motion is een rollator en rolstoel in één. Hierdoor hoeft u nooit te kiezen welk hulpmiddel u meeneemt als u er een dagje op uit gaat.

Zorgsaam ledenprijs € 877,-
(Niet-leden € 923,-)