Winkelen

Winkelen bij Zorgsaam kan op verschillende manieren. U bent van harte welkom in onze winkel in Apeldoorn aan de Regentesselaan 2. Onze medewerkers zijn deskundig en adviseren u graag. Of neem een kijkje in de webshop van Zorgsaam. Twijfelt u over een aankoop? Tijdens de openingstijden kunt u Zorgsaam bellen. De medewerkers helpen u graag met uw vragen of webshop bestelling. Hieronder vindt u een overzicht van al onze productcategorieën.

“Mensen zijn vaak verrast wanneer ze voor het eerst in onze winkel komen. We hebben een zeer gevarieerd aanbod en prima service. Bijvoorbeeld in ons assortiment rollators. In elke gewichtsklasse valt er wat te kiezen. Ook in kleur of model is er volop keuze.”

Winkelmedewerker Milanda, werkt al ruim 10 jaar bij Zorgsaam

Bent u niet in staat om naar de winkel te komen, wilt u een advies over uw woonsituatie of vindt u het prettig om thuis een product uit te proberen, bijvoorbeeld een sta-op stoel of een rollator? Onze thuisadviseur komt graag bij u langs. Lees via deze link over de mogelijkheden die de thuisadviseur van Zorgsaam u biedt en maak een afspraak.