Over Zorgsaam

Uw wensen, uw situatie en uw verhaal

U geniet van uw zelfstandige leven en dat wilt u graag zo houden. Mocht u toch behoefte krijgen aan ondersteuning of hulpmiddelen in huis dan staat Kruisvereniging Zorgsaam graag voor u klaar. Wilt u zo lang mogelijk comfortabel en veilig thuis blijven wonen? Neem dan contact op met Zorgsaam. Onze medewerkers hebben veel kennis op het gebied van thuis wonen. Uw wensen, uw situatie en uw verhaal helpen ons om goed te adviseren.

Het lidmaatschap van Kruisvereniging Zorgsaam biedt u gemak, service en voordeel. Van korting op uw zorgverzekering tot de gratis uitleen van (loop)hulpmiddelen. Heeft u hulp nodig in de huishouding of bij het onderhoud van de tuin? Onze betrouwbare dienstverleners zijn er voor u waar nodig en nemen ze u deze zorg uit handen. Dat geldt ook voor de medewerkers in de Zorgsaam winkels. Ze nemen tijd voor een advies op maat en bieden u een prima service. Uiteraard staat er altijd een kopje koffie voor u klaar.

U kunt in onze winkels ook terecht voor een rijbewijskeuring of productdemonstratie. Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Dan spreken we graag een bezoek aan huis met u af. U kunt natuurlijk ook een kijkje in onze webwinkel nemen.

Lidmaatschap en ledenvoordeel

Waarom lid worden van Kruisvereniging Zorgsaam? Lees hier over de voordelen van het lidmaatschap. Door uw lidmaatschap maakt u het mede mogelijk dat Kruisvereniging Zorgsaam haar werk kan blijven doen voor Apeldoorn en omgeving.

De geschiedenis van Kruisverenigingen en Zorgsaam

Kruisverenigingen in Nederland zijn al ruim 100 jaar oud. De rol van Kruisverenigingen is in al die jaren meerdere malen veranderd. Lees hier over ontstaansgeschiedenis van het Kruiswerk in Nederland en de over de ontstaansgeschiedenis van Zorgsaam.

De organisatie en de Adviesraad

Bij Kruisvereniging Zorgsaam werken 13 medewerkers. We worden bijgestaan door een Adviesraad die uit leden bestaat. De Adviesraad denkt mee en adviseert over het aanbod. Hier vindt u meer informatie over de Adviesraad.

Direct lid worden

Voor slechts € 27,- per jaar per huishouden bent u al lid van Zorgsaam. Direct lid worden van Zorgsaam kan via dit online aanmeldformulier.