Advies door onze thuisadviseur

Bent u niet in de gelegenheid om de Zorgsaam Winkel te bezoeken? Of wilt u graag een persoonlijk advies over langer thuis blijven wonen. Of wat meer concreet: hoe maak ik mijn badkamer veiliger? Een sta-op stoel of een rollator thuis uitproberen? Soms is het prettiger om in uw eigen woonomgeving het aanbod van Zorgsaam uit te proberen. We komen graag bij u thuis langs met producten uit ons assortiment. We adviseren u over de mogelijkheden en houden rekening met uw situatie en wensen.

“Wanneer mensen door omstandigheden niet naar de winkel kunnen komen, kom ik naar ze toe. Kruisvereniging Zorgsaam heeft een eigen bestelbus. Na telefonisch overleg kom ik met een geselecteerd aantal rollators. U kunt proeflopen in uw eigen vertrouwde omgeving. Hoe fijn is dat?”

Hulpmiddelen adviseur Natascha

Een bezoek thuis

Zorgsaam heeft een ruim assortiment producten om comfortabel thuis te wonen. Omdat er veel verschillende wensen zijn is er een grote keuze. Onze winkelmedewerkers kunnen u ondersteunen.  Ze hebben ruime ervaring en kennis van de producten die Zorgsaam in haar assortiment heeft. De producten worden bij u thuis uitgelegd op basis van uw persoonlijke situatie en wensen. Onze medewerker neemt desgewenst het gewilde product mee. Ons aanbod van comfortabele sta-op stoelen, onze rollators of rolstoelen, drempelhulpen, badkameraccessoires (o.a. douchestoelen of wandbeugels) kunnen bij u thuis worden gepresenteerd. Zo kunt u het uitproberen in uw eigen vertrouwde omgeving. Een advies over slapen en slaapcomfort (hoog-laag bedden en matrassen) is ook mogelijk. Bij een huisbezoek worden dan uw bed, bedbodem en matras bekeken. Vervolgens wordt u, indien gewenst, uitgenodigd om bij Zorgsaam het assortiment te bekijken en uit te proberen.

Een bezoek thuis afspreken

Een bezoek thuis is kosteloos en geheel vrijblijvend. In overleg met u plannen we een bezoek van onze medewerker bij u thuis. Wilt u dat er een familielid of andere bekende bij is? Dat is uiteraard mogelijk. Wat ons betreft is iedereen welkom. Voor een afspraak met kunt u bellen of mailen met Zorgsaam: 055 588 98 58 of info@zorgsaam.nl.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Natascha (alleen voor een huisbezoek). Spreek haar voicemail in en ze neemt persoonlijk contact met u op om een afspraak te maken. U kunt haar bereiken via 06-81953673. Een Whatsapp bericht sturen is ook mogelijk!

Weet u al waar u een advies over wenst? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u voor het maken van een afspraak.