Lidmaatschap en ledenvoordeel

Zorgsaam is er voor u!

Zo lang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen vertrouwde omgeving is een wens van velen. Soms gaat dat minder gemakkelijk dan voorheen. Kruisvereniging Zorgsaam staat u dan bij met raad en daad.  Zorgsaam biedt onder andere gemaksdiensten (huishoudelijke hulp, klussendienst aan huis, tuinonderhoud en rijbewijskeuringen) en uitleen van gratis loophulpmiddelen. In de Zorgsaamwinkel vindt u producten die het dagelijkse leven vereenvoudigen.

Kruisverenigingen hebben een lange traditie in Nederland. Zorgsaam heeft haar aanbod en kennis door de jaren heen opgebouwd. Dat is mogelijk omdat Zorgsaam een ledenvereniging is; een kruisvereniging, zonder winstoogmerk met een onafhankelijke en adviserende rol. Het belang en de wensen van de leden staat voorop.  We worden bijgestaan door een Adviesraad die uit leden bestaat en meedenkt over het aanbod. Zorgsaam  bedruipt zichzelf en maakt geen gebruik van overheidssubsidies. Het lidmaatschapsgeld wordt omgezet in het aanbod voor de leden. Iedereen die aanklopt en gebruik wil maken van ons advies en aanbod is welkom. Leden bieden we voordeel, onder andere bij de aanschaf van producten. Dat voordeel kan flink oplopen. Dus lid zijn loont én het draagt bij aan het in stand houden van een prima voorziening voor Apeldoorn en omgeving. Kortom, Zorgsaam is een waardevolle vereniging. Lees hier verder over het ontstaan van Kruisverenigingen en Zorgsaam.

Het werkgebied van Zorgsaam omvat de gemeenten Apeldoorn, Voorst, Brummen, Epe, Heerde en Hattem.  Het lidmaatschap van Zorgsaam bedraagt  € 27,- per jaar per huishouden.

Top 5 ledenvoordelen

  1. Gratis uitleen van krukken en rollators (maximaal 6 weken)
  2. Speciale ledenprijzen in de Zorgsaam Winkel
  3. Collectief voordeel op zorgverzekeringen
  4. Gemaksdiensten, zoals huishoudelijke hulp en hulp bij belastingaangifte
  5. Voordeel op maaltijden thuis

Persoonlijk en deskundig advies

Leden van Zorgsaam zijn verzekerd van een deskundig en persoonlijk advies, ook aan huis. U kunt terecht met al uw vragen op het gebied van comfortabel wonen, welzijn en gezondheid.

Word nu lid!

Voor slechts € 27,- per jaar per huishouden bent u al lid van Zorgsaam. Het lidmaatschap is geldig voor alle thuiswonende gezinsleden (kinderen tot 18 jaar) en loopt per kalenderjaar, ongeacht de datum van aanmelding. Meld u direct aan via dit formulier.