Stoelen 2-daagse in Twello: fijn zitten en makkelijk opstaan

Op donderdag 28 en vrijdag 29 oktober presenteert Kruisvereniging Zorgsaam haar mooie collectie relaxfauteuils in de winkel aan de Duistervoordseweg 57. De collectie van Zorgsaam is onlangs uitgebreid met de relaxstoelen van Fitform, een Nederlands kwaliteitsmerk. Alle stoelen hebben een sta-op functie die u ondersteunen bij het opstaan. Fijn zitten en gemakkelijk opstaan, dat is mogelijk met alle stoelen van Zorgsaam. Laat u informeren en profiteer van de mooie ledenkortingen tijdens de stoelen 2-daagse.

Advies en voordeel
Bij Zorgsaam treft u twee soort relaxstoelen met sta-op functie aan. Er zijn stoelen met 2 motoren. Die zijn niet op maat te maken, maar wel wat sneller leverbaar. Of u kiest een stoel met 3 motoren die vaak worden aanbevolen door ergotherapeuten.

Fitform: altijd op maat voor u gemaakt
Fitform is ons nieuwe huismerk. Altijd met 3 motoren en altijd maatwerk. Door de extra motor kunt u uw ideale zithouding creëren, wat fysieke klachten voorkomt en verminderd. Alle stoelen van Fitform worden voor u persoonlijk gemaakt. Op uw maat, in de stof naar uw keuze en in uw favoriete kleur. U zit dan perfect in een stoel die helemaal naar uw wensen is gemaakt. Bij de aankoop van een Fitformstoel ontvangt u 100 euro extra ledenvoordeel bij de aanschaf van een accessoire. Bekijk hier de Fitform Elevo 580, de Fitform Elevo 552 en de Fitform Vario 574.

Tijdens de stoelen 2-daagse: 10% korting op het bestaande assortiment stoelen
Ook in het bestaande assortiment heeft Zorgsaam een ruim aanbod sta-op stoelen. De meeste stoelen zijn aan te passen aan uw eigen smaak en wensen. De kleuren en soorten stoffering zijn vaak te kiezen waardoor ze perfect aansluiten bij uw interieur. Afhankelijk van uw voorkeuren bieden deze stoelen uw meer of minder functies die het zitten en opstaan vergemakkelijken. Benieuwd naar onze collecties? Kom proberen en profiteer van 10% korting op alle modellen uit de bestaande collectie.

Zo bieden we de Doge Amico niet voor €2.899,- maar voor slechts €2.488,-. De sta-op stoel Paris is er tijdens al voor €1.228,-, normaliter €1.364,- en de Verona is er voor €1.039,-, normaliter €1.154,-.
(*Deze prijzen gelden alleen op 28 en 29 oktober tijdens de stoelen 2-daagse in Twello!)

Loop gerust binnen en profiteer van de zeer aantrekkelijke kortingen op de diverse modellen! Onze medewerkers adviseren u graag en de koffie staat klaar. U bent beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom aan de Duistervoordseweg 57 in Twello