Een goede nachtrust begint met een goed matras

Maar wat is dan een goed matras? Dat is voor iedereen anders. Hieronder hebben wij wat tips voor de juiste keuze voor een goed matras. En speciaal voor u deze maand een mooie aanbieding op ons Visco Combi matras!

50% korting op het Visco Combi matras

In mei en juni ontvangt u 50% korting op de aanschaf van een Visco Combi matras. U heeft voor € 449,- al een nieuw matras in huis. Deze wordt gratis aan huis geleverd en we nemen uw oude matras gratis mee retour. Alle maten zijn leverbaar.

Wat is het voor matras?

Het matras is gemaakt van HRC koudschuim in combinatie met SensiDence traagschuim. Hierdoor zakt u lekker weg in het matras, maar is het nog wel makkelijk om u om te draaien.

Dankzij de zones voor extra stabiliteit en ondersteuning wordt de druk op uw spieren en gewrichten verlaagd. Het matras is verkrijgbaar met een ademende en luxe gestepte hoes, maar u kunt ook kiezen voor een incontinentie hoes.

Tips voor het kiezen van het juiste matras

Als eerste is het erg belangrijk dat u rekening houdt met uw slaaphouding. Slaapt u altijd op uw linkerzij? Zorg er dan voor dat u het matras ook op deze manier test. In onze winkel bent u van harte welkom om het matras uit te proberen. Ons advies is om minimaal een kwartier op het matras te liggen.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met eventuele gezondheidsproblemen. Geef dit gerust aan, dan kunnen onze medewerkers hier rekening mee houden in het advies voor het juiste matras.

Als laatste zijn uw eigen voorkeuren natuurlijk ook belangrijk. Vindt u het fijn om op een hard matras te liggen of liever op een zacht matras? Laat het ons weten, dan gaan we samen op zoek naar het juiste matras zodat u (weer) heerlijk wegdroomt!

Hulp nodig bij het kiezen? Kom dan naar de speciale slaapadviesdagen in onze winkel op vrijdag 24 of 31 mei. Dan worden al uw vragen beantwoord door een ‘slaapspecialist’. Meld u wel eerst even aan via 055-5889858.

Een gratis en vrijblijvende bedcheck vraagt u hier aan. Wilt u het matras meteen bestellen? Dat kan hier!

Deron is de leverancier van de matrassen, kussens en bedden van Zorgsaam. Het gerenommeerde bedrijf heeft een duidelijke visie: het streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit op het gebied van slaapcomfort. Deron loopt voorop met nieuwe ontwikkelingen en in service.

Om u op weg te helpen kunt u tot en met 30 juni gratis en vrijblijvend gebruik maken van ons slaapadvies. U kunt onze matrassen en bedden uitgebreid testen in onze winkel aan de Regentesselaan 2 in Apeldoorn. En heeft u het matras van uw dromen gevonden? Dan profiteert u als lid van Zorgsaam van kortingen tot wel 50%.

Meer informatie over deze actie of direct bestellen?

Een bedbodem met schotels of latten? Een matras met traagschuim, soft of medium? Welk type matrashoes wenst u? Zijn er ook duurzame matrassen en hoe slapen die dan? Een hoofdkussen of een nekrolkussen? Bel met Zorgsaam voor meer informatie of geef direct uw bestelling door: 055 588 98 58.