Winkels van Zorgsaam blijven open, diensten aan huis in overleg

Vanaf zaterdag 18 december is Nederland opnieuw in lockdown. Voor de dienstverlening van Zorgsaam betekent dit dat de coronaregels van de overheid worden gevolgd. Voor u en onze veiligheid zijn er passende maatregelen genomen om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren.

• Onze winkels blijven open: winkels voor zorg- en welzijnshulpmiddelen zijn uitgezonderd van de ‘sluitingsverplichting’.
Rijbewijskeuringen gaan door: medische contactberoepen blijven doorwerken. U kunt telefonisch of online een afspraak maken voor een keuring.
• De dienst vervoer blijft mogelijk mits het gaat om noodzakelijk vervoer van de ene naar de andere locatie. Bijvoorbeeld bij een bezoek aan een ziekenhuis, huisarts of de GGD voor een boosterprik.
• Alle andere diensten aan huis: er zijn geen specifieke aanwijzingen voor onze andere diensten aan huis. Het is aan onze leden en de betreffende dienstverlener om te overleggen of de dienst kan worden verleend.

Bij een bezoek aan de winkel of bij contacten met onze artsen en dienstverleners vragen wij u om de coronaregels te volgen. Zorgsaam stelt aan haar dienstverleners mondkapjes en desinfecterende middelen beschikbaar.

Vragen over de coronamaatregelen en onze dienstverlening?

Mogelijk heeft u nog vragen over onze dienstverelning tijdens de lockdown. Bel met Zorgsaam, 055 5889858 of stel uw vraag via mail info@zorgsaam.nl