Tuinonderhoud

Hulp nodig in de tuin?

Heeft u ondersteuning nodig met het bijhouden van uw tuin? Neem contact op met Zorgsaam! Onze tuinmannen helpen u graag! Zij werken graag samen met u in de tuin of nemen de werkzaamheden van u over. Tegen een gereduceerd tarief kunt u weer genieten van uw mooie tuin.

Zorgsaam tuinmannen- en vrouwen

De dienstverlener van Zorgsaam helpt u graag met het onkruid wieden, gras maaien en snoeiwerkzaamheden. De dienstverleners volgen ieder jaar een snoeicursus en behalen hierbij ook een snoeicertificaat. De dienstverleners mogen niet op een ladder of een hoge trap staan. De maximale werkhoogte is 2,50 meter. Ook het leeghalen, herinrichten of aanleggen van uw tuin behoort niet tot de werkzaamheden van de dienstverlener.

Grote tuinklussen

Grote klussen, zoals het kappen van bomen of het bestraten van de tuin, worden niet door de dienstverleners van Zorgsaam gedaan. Voor deze klussen kan Zorgsaam u verwijzen naar een hovenier, die u een vrijblijvende offerte zal aanbieden (inclusief ledenkorting).

Aanvragen tuinonderhoud via Zorgsaam

Neem contact op met Zorgsaam. U geeft dan aan hoe groot uw tuin is en wat er precies moet gebeuren. Daarnaast wordt u ook gevraagd wat voor een tuingereedschap u heeft, zodat de dienstverlener weet of er eventueel extra gereedschap moet worden meegenomen. Uw naam en telefoonnummer worden doorgegeven aan de dienstverlener en hij/zij al telefonisch contact met u opnemen om een afspraak te maken.

Tarief en voorwaarden

  • Uurtarief: € 23,50
  • Alleen leden kunnen gebruik maken van deze dienst.

Contact

Wilt u gebruik maken of heeft u nog vragen over deze dienst, dan kunt u telefonisch contact opnemen of onderstaand formulier invullen.