Vervoer

Chauffeurs van Zorgsaam

Kunt u door een lichamelijke of sociale beperking geen gebruik maken van het openbaar vervoer of een taxi? Dan staat een chauffeur van Zorgsaam voor u klaar. Onze chauffeurs halen u op en brengen u naar uw bestemming dichtbij, maar ook binnen heel Nederland.

Halen en brengen

De chauffeur van Zorgsaam brengt u naar de huisarts of het ziekenhuis, gaat als het nodig is met u mee, wacht tot u klaar bent en brengt u weer naar huis.

Aanvragen vervoer via Zorgsaam

Om gebruik te kunnen maken van deze dienst, dient u eerst een 5-rittenkaart aan te vragen bij Zorgsaam. Met deze kaart bent u verzekerd van 5x bemiddeling bij individueel vervoer en/of boodschappen. Neem minimaal 2 werkdagen van te voren contact op met Zorgsaam en geef aan waar en hoe laat u opgehaald wilt worden en waar u naar toe gebracht wil worden. U geeft dan ook aan of de dienstverlener op u moet wachten voor de terugreis. Zodra de medewerker van Zorgsaam een dienstverlener heeft gevonden wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Tarief vervoer via Zorgsaam

  • 5-ritten kaart € 12,50
  • Reiskostenvergoeding € 0,50 per kilometer (minimale vergoeding € 5,- per rit)
  • Wachttarief € 2,50 per uur ( 1e uur gratis)
  • De kosten voor de vervoersdienst van Zorgsaam kunt u niet declareren bij uw ziektekostenverzekering.
  • Alleen leden kunnen gebruik maken van deze dienst.

Contact

Wilt u gebruik maken of heeft u nog vragen over deze dienst, dan kunt u telefonisch contact opnemen of onderstaand formulier invullen.