Computerhulp aan huis

Computerhulp nodig?

Computers zijn vreselijk handig, maar ze moeten het wel doen. Heeft u problemen met uw computer? Of wilt u juist uitleg over het overzetten van foto’s van uw camera naar uw pc? Schakel dan een dienstverlener van Zorgsaam in

Zeg vaarwel tegen uw computerproblemen!

De dienstverleners van Zorgsaam kunnen uw computerproblemen meestal wel oplossen. Daarnaast kunnen zij u helpen met een netwerk aanleggen of nieuwe programma’s op uw computer installeren. Ook voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw computer kunt u bij onze dienstverleners terecht.

Computerles aan huis

U kunt ook bij onze dienstverleners terecht voor uitleg over diverse programma’s. Wilt u graag weten hoe u een e-mail verstuurd of hoe Excel werkt? De dienstverlener komt bij u aan huis en legt het u uit, achter uw eigen pc of laptop. Ook kunt u bij onze dienstverleners terecht voor hulp of les met een tablet , iPad of smartphone.

Aanvragen computerhulp aan huis via Zorgsaam

Neem contact op met Zorgsaam en geef aan waar u computerhulp bij nodig heeft. Uw naam en telefoonnummer worden door de medewerker van Zorgsaam doorgegeven aan een van de dienstverleners. De dienstverlener neemt dan telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak.

Tarief en voorwaarden

  • Uurtarief € 23,50
  • Alleen leden kunnen gebruik maken van deze dienst.

Contact

Wilt u gebruik maken of heeft u nog vragen over deze dienst, dan kunt u telefonisch contact opnemen of onderstaand formulier invullen.