Lentekriebeldagen bij Zorgsaam in Twello van 12 tot 15 april

Het kriebelt, de lente nodigt uit…….
Met een beetje mazzel genieten we de komende maanden van aangename temperaturen. Tijd om eropuit te gaan. Dat kan ook wanneer u wat minder goed ter been bent. Soms is een goede wandelstok al een uitkomst of een rollator die echt bij u past. Met een scootmobiel maakt u probleemloos ritjes van meer dan 30 kilometer. Het geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer u wilt. Kom langs bij Zorgsaam in Twello en maak kennis met ons aanbod.

Veel voordeel: Zorgsaam nodigt uit…….
Een scootmobiel, een rolstoel, een rollator of wandelstok? In de week van 12 tot 15 april staat er in Twello een extra ruim aanbod van kwaliteitsproducten in onze winkel. En met voordelen die flink kunnen oplopen. De scootmobiel Afikim Breeze C4 Plus is er al voor €3.399,-. Op alle lichtgewicht rollators ontvangt u €50,- korting. De TOPRO Troja 5G, een rollator uit het topsegment, neemt u dan mee voor €374,-. De rolstoel Excel G-lite Pro (licht, opvouwbaar, eenvoudig mee te nemen in de auto) is er voor slechts €378,-. Op alle drempelhulpen, voor in of om uw huis, krijgt u 5% korting. Een erg prettige bijkomstigheid is dat u alle producten kunt uitproberen. En ………….. alleen deze week in Twello: nog twee scootmobielen (showmodellen) vanaf €2.150,-.

Tijdens deze dagen: 14 en 15 april gratis rollatorkeuring
Tijdens de Lentekriebeldagen kunnen leden van Zorgsaam hun rollator gratis laten keuren op donderdag 14 en vrijdag 15 april. Kleine reparaties worden direct gratis uitgevoerd. Wilt u uw huidige rollator laten keuren? Maak dan een afspraak om langs te komen. Dat kan eenvoudig door te bellen met Zorgsaam: 055 – 588 98 58. Of mail voor een afspraak: info@zorgsaam.nl

Tijd voor u
Wilt u kennis komen maken met ons aanbod? De medewerkers van Zorgsaam nemen de tijd voor u en adviseren u graag. De koffie, met iets lekkers erbij, staat klaar. U bent van harte welkom aan de Duistervoordseweg 57 in Twello. We zijn open van 11.00 tot 16.00 uur.