Fitform collectie uitgebreid met de Wellness fauteuils

Zorgsaam heeft de Fitform Wellness collectie toegevoegd aan haar collectie. Bekijk hier de hele collectie. Ze zijn te zien en u kunt ze uitproberen in onze winkel in Apeldoorn. De Fitform fauteuils zijn zeer in trek en de Wellness collectie brengt nog meer keuzemogelijkheden in zitcomfort van topkwaliteit. De Fitform Wellness fauteuils worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met duurzame materialen. Ze worden geleverd met 10 jaar Garantie Waarborg. Kies voor jarenlang onbezorgd en verantwoord zitcomfort!

Kom zitten bij Zorgsaam in Apeldoorn
Kies uw bekleding, uw kleur, wenst u wel of geen draaiplateau, een stoel met of zonder verwarming, wellicht uitgevoerd met accu dus zonder snoer in uw kamer? Met een Fitform fauteuil heeft u veel mogelijkheden. Alle stoelen worden op uw maat en wensen gemaakt. De meetstoel van Fitform, in de winkel van Zorgsaam, wordt door de medewerkers van Zorgsaam perfect op maat voor u ingesteld. U ervaart hierdoor direct de voor u ideale zithouding. Onze medewerkers informeren u graag. De koffie staat klaar en parkeren kan achter ons pand aan de Regentesselaan 2 in Apeldoorn.

FitMotion: bewegend zitten

Dat langdurig stil zitten niet goed is voor de gezondheid, tonen steeds meer studies aan. Een stoel van Fitform kan dit oplossen. Wilt u weten hoe zitten en bewegen kunnen oplossen? Bekijk het beweegsysteem fitMotion. Of vraag onze medewerkers naar deze of andere extra mogelijkheden die de collectie van Fitform u kan bieden.