Lezing: Senior Care Planning, voor nu en later

Meester Bert de Regt, verbonden aan De Regt Family Office, heeft in de digitale nieuwsbrieven van Zorgsaam een vaste column. Die gaan onder andere over veilig bankieren, het aanvragen van toeslagen, het regelen van mantelzorgondersteuning, het ontzorgen van nabestaanden. Maar ook over het voorbereiden en afwikkelen van levenstestamenten en nalatenschappen of de digitale en administratieve rompslomp die komt kijken bij bankzaken en in de toekomst ook bij het kunnen beschikken over de eigen gezondheidsgegevens. De columns van de Regt zijn gebundeld in zijn boekje ‘Senior Care Planning, Voor Nu en Later’. Het boekje, dat voor leden gratis te verkrijgen is in de winkels van Zorgsaam, is bedoeld als een wegwijzer. De Regt merkt dat het boekje in een behoefte voorziet maar er blijven ook nog vragen open.

Op 14 oktober (14.00 – 15.30 uur) is er een lezing bij Zorgsaam. De lezing wordt verzorgd door Bert de Regt en Cees van Voskuilen, vermogensregisseur & executeur (levens)testamenten. De lezing heeft drie hoofdthema’s:
• wat kan Family Office voor u betekenen
• het voorbereiden en afwikkelen van levenstestamenten en (overlijdens-)testamenten
• financiële/administratieve ondersteuning

In verband met de beschikbare plaatsten graag vooraf uw aanmelding. Dat kan telefonisch (055 588 98 58) of door een mail aan info@zorgsaam.nl