Oktober is zitmaand bij Zorgsaam!

Kom vrijblijvend proefzitten tijdens de zitadviesdagen

Veel mensen brengen een groot deel van de dag zittend door. Voor de tv, tijdens het werk of omdat bewegen lastig is geworden. Hoe meer je zit, hoe belangrijker het is hóe je zit. Dit kan rugklachten of ander lichamelijk ongemak voorkomen en verminderen. 
Als je zit is het belangrijk dat het lichaam zoveel mogelijk in zijn natuurlijke vorm wordt ondersteund. Dat kan alleen met een op maat gemaakte of ingestelde fauteuil. Onderzoek toont aan dat voor gezond zitten een aantal factoren van belang zijn: de juiste zithoogte, de juiste zitdiepte, de juiste armleuninghoogte, de juiste lendenondersteuning en de juiste zithoek. Omdat elk lichaam anders is, dient alles op de persoonlijke maat afgestemd te worden.

Wij helpen u graag!
Zorgsaam heeft een ruim assortiment stoelen staan. Elke stoel wordt op maat en op smaak gemaakt voor u. Houdt u van leer of toch liever stof? Een felle kleur of liever een neutrale kleur? Het kan allemaal. Onze winkelmedewerkers zijn allemaal opgeleid om de best passende stoel voor u samen te stellen. U kunt de hele maand oktober profiteren van een stevige korting die kan oplopen tot maar liefst € 600,-. Heeft u liever een persoonlijke afspraak? Belt u dan even (055-5889858) om een tijdstip speciaal voor u te reserveren. Wij maken dan een winkelmedewerker voor u vrij. Wij helpen u graag!

Kom vrijblijvend proefzitten in onze zorgwinkel
Graag een persoonlijke afspraak? Bel met Kruisvereniging Zorgsaam via 055-5889858 en meld u aan voor onze zitadviesdagen op een van de volgende dagen:
– Dinsdag 10 oktober
– Donderdag 12 oktober
– Maandag 16 oktober
– Woensdag 18 oktober