Aanbod zorgverzekeringen 2023

Vanaf 2023 mogen zorgverzekeraars geen collectieve korting meer geven op de basisverzekering. Dat vinden we net als u erg jammer. Het Zorgsaam Zorgcollectief blijft wél gewoon bestaan. Nog altijd biedt ons collectief voordelen. Ontdek wat de waarde is én blijft en wat u in 2023 kunt verwachten. Kies bewust, bespaar waar kan!

Ons aanbod
Wilt u meer zorg tegen een lagere prijs? Kies dan voor het Zorgsaam Zorgcollectief! Door exclusieve afspraken gaat het Zorgsaam Zorgcollectief verder dan alleen korting op uw aanvullende (tandarts)verzekering. De collectieve verzekeringen van Zilveren Kruis, VGZ en Menzis bieden extra vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie of mantelzorg. In combinatie met het lidmaatschap van Zorgsaam bent u bij het Zorgcollectief verzekerd van goede zorg. Het zorgcollectief biedt u daarnaast het hele jaar door persoonlijke ondersteuning bij vragen over uw zorgverzekering. Bekijk hier het aanbod.

Onafhankelijk adviesgesprek
Er is een grote kans dat u niet zeker weet of uw zorgverzekering aansluit op uw huidige situatie. Dan zijn wij er voor u met onafhankelijke informatie en advies. Willem Veenendaal, expert zorgverzekeringen, helpt u graag inzicht te krijgen in uw zorgverzekering. Dit doet hij door het aanbieden van persoonlijk adviesgesprekken. Deelnemen aan een persoonlijk adviesgesprek is geheel kosteloos. U moet zich hier wel voor aanmelden. Dat kan door het invullen van een aanmeldformulier of u belt met het Zorgsaamzorgcollectief voor een afspraak: 088 – 17 17 390