Energie uit Apeldoorn? Lees over SmartPower

De energiemarkt (gas en elektriciteit) is voor veel mensen ondoorzichtig en lastig te begrijpen. Dat geldt ook voor de energienota. Dat is vaak een reden om alles bij het oude te laten. SmartPower, een Apeldoorns bedrijf staat een andere aanpak voor, getuige de slogan ‘SmartPower maakt energie makkelijk’. 

Bij u thuis ..
SmartPower maakt het verschil door haar aanpak. Geheel vrijblijvend wordt er samen met de klant de energienota vergeleken en wordt er uitleg gegeven over de verschillen zitten. Dit kan of op afspraak, bij u thuis, bij Kruisvereniging Zorgsaam of bij SmartPower in Apeldoorn.

.. en voordelig
SmartPower noemt zich ‘de voordeligste’, omdat een vast contract voor consumenten via SmartPower altijd afloopt en niet automatisch wordt verlengd. U krijgt ongeveer 3 maanden voordat uw contract afloopt een nieuw voorstel om te verlengen met de meest recente concurrerende energieprijzen. U kunt dan zelf bepalen wat u wilt doen (verlengen, overstappen naar aan andere leverancier of uw contract variabel door laten lopen).

Contact
Indien u geïnteresseerd bent en geheel vrijblijvend uw energie wenst te vergelijken, neem dan gerust contact met SmartPower op. Dat kan telefonisch ( 055 360 1971) of online. Online komt u bij een machtigingsformulier. Met het invullen van dit formulier geeft u, zonder verdere verplichtingen, aan SmartPower toestemming om contact met u op te nemen. Gebruik daarvoor deze link: Naar SmartPower