Gratis onderhoudsbeurt scootmobiel

Het voorjaar en het mooie weer komt er weer aan. Dan moet de scootmobiel wel prettig rijden en betrouwbaar zijn. Zijn de accu’s nog wel goed? Zijn de banden wel op de juiste spanning? Zorgsaam biedt u iets heel moois aan…

Gratis onderhoudsbeurt
Uw banden brengen wij op de juiste spanning en de scootmobiel krijgt een schoonmaak beurt. Helemaal gratis en binnen 45 minuten klaar! Wij hebben zelfs een kopje koffie en wat lekkers klaar staan op de Regentesselaan 2 in Apeldoorn. Meld u snel aan voor deze gratis onderhoudsbeurt. We organiseren twee dagen: donderdag 22 en vrijdag 23 april. De onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd door twee personeelsleden van Zorgsaam met jarenlange ervaring in de hulpmiddelenwereld.

Waarom is onderhoud belangrijk?
Bij levering van de scootmobiel waren de accu’s nieuw. Ze hebben dan een bereik van ongeveer 35 kilometer. Wij kunnen deze ter plaatse vervangen, mocht dat nodig zijn. Laat u informeren over het scherpe tarief. De juiste bandenspanning draagt ook bij aan uw actieradius en zorgt voor betere demping van schokken en dus een betere vering. Een flinke poetsbeurt is natuurlijk nooit verkeerd.

Graag vooraf aanmelden
Rekening houdend met de coronamaatregelen, organiseren we dit buiten in een grote tent. Ook hier mogen we niet teveel mensen ontvangen. U krijgt daarom na aanmelding van ons een tijdvak. Dan nemen we ook alle tijd voor u persoonlijk. Bel 055-5889858 en laat deze gratis onderhoudsbeurt niet aan u voorbij gaan. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, vol = vol.