Collectieve zorgverzekering

Zorgsaam Zorgcollectief

Speciaal voor leden van Zorgsaam: het Zorgsaam Zorgcollectief. Echt dezelfde zorgverzekering, maar met een andere prijs!

Kent u ons Zorgsaam Zorgcollectief al? Als lid van Zorgsaam profiteert u van flinke korting op de zorgverzekering bij VGZ, Zilveren Kruis en Menzis. En u krijgt ook nog eens verschillende extra’s. Bekijk ons aanbod, vergelijk het met uw huidige zorgverzekering en stap vandaag nog over of in! Uw Zorgsaam lidmaatschapsgeld is zo snel terugverdiend.

Kijk voor meer informatie op www.zorgsaamzorgcollectief.nl

Wat is het Zorgsaam Zorgcollectief?

Zorgsaam maakt het haar leden gemakkelijk: vanuit het Zorgsaam Zorgcollectief biedt Zorgsaam verschillende verzekeringen aan, allemaal met flinke kortingen en fijne extra’s. Om de keuze voor een zorgverzekering makkelijker en voordeliger te maken is Zorgsaam een Zorgcollectief aangegaan. Juist doordat leden gezamenlijk deelnemen, kan er korting worden gegeven op de premie.

Tegelijkertijd heeft Zorgsaam een voorselectie gemaakt uit de vele zorgverzekeraars en opties die er zijn op basis van onze kennis over uw zorgbehoefte: u kiest uit een zorgverzekering bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis. Zo houdt u het overzicht. Kiezen was nog nooit zo gemakkelijk. Daarnaast ontvangt u, indien gewenst, een onafhankelijk en persoonlijk advies, zodat u de beste keuze kunt maken.

De voordelen van het Zorgsaam Zorgcollectief

  • De zekerheid van een goede basisverzekering bij de grootste verzekeraars
  • Ruime keuze uit aanvullende pakketten
  • Gunstige premies met flinke kortingen
  • U kiest voor het pakket, dat het beste bij u past
  • Persoonlijke informatie, advies en hulp bij het overstappen door deskundige verzekeringsadviseurs
  • Een collectief dat zich inzet voor uw persoonlijke zorgbehoefte en daarop de premies en keuzepakketten afstemt, voor nu en later
  • Extra dienstverlening en service

Bent u al collectief verzekerd via Zorgsaam?

Wanneer u al collectief verzekerd bent via Zorgsaam, loopt dit automatisch door en profiteert u van de kortingspercentages die gelden voor het lopende jaar. Deze vindt u ook terug op uw polis.