Ledenvoordeel bij Partners

Leden hebben een streepje voor!

Kent u Massage By Stefan al?
Bent u opzoek naar een heerlijke massage of heeft u lichamelijke klachten? ‘Massage By Stefan’ in Apeldoorn is hét adres voor ontspanning van lichaam en geest. Bij Massage By Stefan kunt u terecht voor massages van 30, 60 en 90 minuten. Eigenaar Stefan Hidma: ‘Massage is de APK voor je lichaam. Massage heeft meerdere voordelen en helpt o.a. bij ontspannen van lichaam en geest!’
In de praktijk komen mensen op een laagdrempelige manier in aanraking met massage. De afgelopen jaren heeft Massage By Stefan als NGS-masseur® diverse mensen mogen helpen met een persoonlijk op maat gemaakte behandeling.

Ledenvoordeel
Leden van Zorgsaam ontvangen 5% korting op vertoon van hun ledenpas op de behandelingen. Bent u benieuwd wat ik voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens op de website https://www.massagebystefan.nl

Kent u Grafverzorging De Veluwe al?
Het bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van het graf(monument) maar biedt nog veel meer diensten. Onlangs is een mooie collectie urnen toegevoegd aan de webshop neem gerust eens een kijkje.

Een overzicht van de diensten:

 • Eenmalig of herhaaldelijk schoonmaken van het graf of monument
 • (Tijdelijke) omranding, periode tussen de begrafenis en het plaatsen monument
 • Verse seizoensbloemen geleverd in bijpassende steekvaas
 • Plantenarrangementen
 • Nieuwe beplanting inclusief een nieuwe voedingsbodem
 • Opnieuw inschilderen van de letters
 • Verwijderen van groene aanslag
  Als u specifieke wensen heeft, maak ik graag een offerte op maat voor u.

In webshop vindt u onder andere volgende producten:

 • Diverse urnen
 • (Tijdelijke) gedenktekens
 • Elektrische grafkaarsen
 • Kaarsen met een verhaal
 • Zijdearrangementen
 • Biologische onderhoudsproducten
 • Grafvazen
  Mocht u een product missen vraag er gerust naar zodat ik voor u opzoek kan gaan.

Ledenvoordeel
Leden van Zorgsaam die kennis willen maken van de diensten en service kunnen eenmalig gebruik maken van een kennismakingskorting van 20% op een van de diensten. Of direct 10% korting ontvangen in de webshop bij gebruik van de kortingscode: zorgsaamledenvoordeel

In Nederland zijn ongeveer 1,6 miljoen mensen die minder goed horen. De SǀH sticker (slechthorende sticker) attendeert de omgeving hierop. De sticker is 5×5 cm en past bijvoorbeeld op het achterspatbord van uw fiets. Op de volle en drukke fietspaden wordt subtiel aangegeven dat u, ook bij herhaaldelijk en nadrukkelijk bellen, niet wordt gehoord. De S|H sticker is ook te gebruiken bij uw voordeurbel, op uw scootmobiel, uw rolstoel, rollator, wandelstok of waar u het maar kenbaar wenst te maken. De Nationale Politie en de ANWB ondersteunen dit initiatief waarbij het gaat om veiligheid maar ook om meer respect en begrip voor elkaar.
In de Zorgsaamwinkel is de S|H sticker vanaf heden verkrijgbaar. Bestellen kan ook op www.slechthorendesticker.nl

Vers staat voorop

Elke dag leveren de slager en de groentebroer in alle vroegte verse producten aan. De producten worden vervolgens direct gebruikt door onze koks, die al om 7:30 beginnen met het koken van de maaltijden. De maaltijden worden ten slotte warm uitgebracht door onze vaste bezorgers, zodat u altijd een bekend gezicht aan de deur heeft. Warm aan huis betekent geen gedoe met magnetron of oven. Ook zit er bij de Gotink maaltijden regelmatig verse sla of verse rauwkost. Vers staat bij ons voorop en dat proeft u.

Ervaar de service

Bij Gotink is er elke dag keuze uit twee menu’s, altijd één ‘Hollandse pot’ menu en altijd een menu met diverse variaties. Maar mocht u het echt niet lekker vinden is er in overleg altijd een alternatief beschikbaar. Wij bezorgen tussen de middag van 11:00 tot 13:00 en bestellen gebeurt een week in het voren middels een menulijst. Mocht u onverhoopt een uitje krijgen of de deur uit moeten? Geen probleem, bij ons kunt u tot 09:00 diezelfde ochtend nog afbestellen.
Bel ons op 0570-626606 om te bestellen of voor meer informatie.

Ledenvoordeel

Leden van Zorgsaam ontvangen 5% korting op Gotink maaltijden bij afname van vijf of meer maaltijden per week. U kunt dus al een warme maaltijd aan huis ontvangen vanaf € 7,60 per maaltijd; dit is inclusief voorgerecht, nagerecht of fruit.

Klik hier voor meer informatie over maaltijd service

Wij onderhouden uw huis

Een huis dat goed in de verf zit, oogt niet alleen mooi, maar is beschermd tegen de weersinvloeden van ons wisselvallige klimaat. Maar wat te doen als u afbladderende verf of verrot hout tegenkomt? Voor deze mankementen heeft de schilder een professionele aanpak en kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. Tegen een vast maandbedrag bent u verzekerd van een goed onderhouden woning. De kosten voor een onderhoudscontract zijn afhankelijk van de conditie, de grootte en de materialen van de woning.

Ledenvoordeel

Leden van Zorgsaam ontvangen 5% korting op een onderhoudsabonnement voor het schilderen uw huis.

Klik hier om naar de website van Steven Jansen te gaan

Otolift marktleider trapliften in Nederland

Bij Otolift heeft u de mogelijkheid om de traplift aan huis uit te proberen. In de speciaal ontwikkelde showroombussen staan twee van de meest verkochte trapliften in Nederland opgesteld. Bij Otolift kunt u eerst de kwaliteit en het gemak van de trapliften ervaren, voordat u een traplift bestelt. De adviseur van Otolift komt graag vrijblijvend langs om u van alle informatie te voorzien. Bekijk hier het assortiment van Otolift Trapliften.

Ledenvoordeel

Ontvang 10% korting op een nieuwe traplift als lid van Zorgsaam.
Ook kunt u via Zorgsaam een gratis informatiepakket aanvragen.
** Niet geldig in combinatie met andere acties.

Bel voor een gratis demonstratie aan huis: 0800 – 444 777 8 (vergeet niet door te geven dat u lid bent van Zorgsaam)

Klik hier om naar de website van Otolift te gaan

Afscheid nemen op uw manier

In een verwarrende periode vol verdriet moet een manier gevonden worden om afscheid te nemen. Marinka helpt u.

 • voor volledige begeleiding bij overlijden
 • met advies voor een passende uitvaart
 • steeds met de volledige aandacht
 • persoonlijk, betrokken en betrouwbaar
 • ook als u verzekerd bent kan Marinka u helpen
 • op basis van een inzichtelijke begroting
 • in samenwerking met deskundigen

Ledenvoordeel

Leden van Zorgsaam ontvangen €150,- korting op het begeleiden van een uitvaart. Een voorgesprek is kosteloos.

Klik hier om naar de website van Marinka de Haan te gaan

Alles voor uw tuin!

Het aanleggen, veranderen of opschonen van de tuin kan via Zorgsaam geregeld worden. Bij hoveniersbedrijf van Triest kunnen leden van Zorgsaam voordelig hun tuin laten doen.

Ledenvoordeel

Leden van Zorgsaam ontvangen bij een besteding van € 500,- een gratis plantenpakket t.w.v. € 50,-.

Klik hier om naar de website van Hovenier van Triest te gaan

Met aandacht bereid, met liefde gebracht

Soms komt het er gewoon niet van; drukke dag, te laat thuis, of u bent niet in staat zelf te koken. En toch wilt u graag goed en gezond eten. Voor die momenten zijn er de maaltijden van Maaltijd Thuis. Heel veel keuze, gemakkelijk te bestellen, gewoon thuisbezorgd en lekker.

Menu naar uw wens

Aan onze maaltijden proeft u dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zoutarm of een dieet? Het is zo geregeld. Dat geldt trouwens ook voor het bestellen. Met de persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft, aangevuld met verse boodschappen. Uw vaste bezorger brengt uw maaltijden en verse boodschappen wekelijks op een vaste dag bij u thuis.

Ledenvoordeel en proefpakket

Wilt u een proefpakket aanvragen? Dat kan! U ontvangt 4 maaltijden voor € 24,-. Leden van Zorgsaam betalen geen bezorgkosten. Besluit u om meer maaltijden te bestellen? Leden van Zorgsaam betalen ook dan geen bezorgkosten. Niet leden betalen € 2,99 per bezorging.

Klik hier om naar de webshop van Maaltijd Thuis te gaan

Rijangstbegeleiding

Heeft u een tijd niet in uw auto gereden of merkt u dat u zich onzeker voelt op de (snel)weg? Dan biedt DriveCare u rijangstbegeleiding op maat. Door inzicht te krijgen in de oorzaak van uw angst of onzekerheid, kunt u de controle weer terug krijgen. U kunt bij voorbeeld onder begeleiding van een rijinstructeur de weg op om uw zelfvertrouwen te vergroten. Naast rijangstbegeleiding biedt Drive Care ook opfris-cursussen aan voor mensen die een tijd niet gereden hebben of die willen dat je eens even kijkt naar hun rijstijl. Tijdens de opfriscursus ligt het accent meer op de vaardigheden. DriveCare is een onderdeel van Autorijschool Dick van der Vliet, gespecialiseerd in rijangstbegeleiding op maat.

Ledenvoordeel

De privé-lessen voor rijangstbegeleiding van DriveCare zijn individueel en duren een uur. Een les kost € 55,-. Leden van Zorgsaam ontvangen 10% korting.

Klik hier om naar de website van Drive Care te gaan

Wij, voor U!

Er zijn verschillende situaties waarbij wij u van dienst kunnen zijn:

Verhuist een familielid, vriend(in) of kennis binnenkort naar een verzorgings- of verpleeghuis? Woont hij/zij in een huur- of koopwoning die vele malen groter is dan de woonruimte in een verzorgings- of verpleeghuis? In deze situatie blijft er meestal huisraad over wat niet meegenomen kan worden. Moet de achtergebleven woning leeg opgeleverd worden? Denkt u hierbij aan meubels, huisraad, vloerbedekking en dergelijke. Vele situaties zijn denkbaar. Wanneer u de kringloop vraagt goederen op te halen dan zullen zij selectief te werk gaan. AZ-Woningontruiming maakt geen onderscheid in goederen, reparatie, afval of een (eind)schoonmaak.

Mogelijkheden

Wilt u meubels verhuisd, bezorgd of opgeslagen hebben in onze opslag dan behoort dit ook tot onze mogelijkheden. Het kan ook een emotionele gebeurtenis betreffen, zoals het overlijden van een dierbare waarbij er veel op u afkomt. In de meeste gevallen blijft er een woning, schuur en/of garage achter met spullen die in vele jaren zijn verzameld. Een woonruimte in een verzorgings- of verpleeghuis moet de woonruimte vaak tussen de 5 tot 8 dagen opgeleverd worden. Natuurlijk heeft u alle spullen van (emotionele) waarde uitgezocht. Maar hoe nu verder?

Samen helpen wij u verder

AZ-Woningontruiming werkt snel, discreet en denkt met u mee zodat voor u alles naar tevredenheid kan worden afgesloten. Neem contact met ons op en wij zullen in overleg met u de situatie doornemen en een vrijblijvende offerte opmaken om uw doel naar tevredenheid te realiseren.

Ledenvoordeel

Bent u Zorgsaam lid? U ontvangt dan 10% korting op de te leveren diensten, exclusief diensten waarvoor AZ-Woningontruiming derden inhuurd.
Telefoonnummer: 055-844 1234

Klik hier om naar de website van AZ Woningontruiming te gaan

Vriesverse maaltijden van apetito

Apetito brengt heerlijke vriesverse maaltijden bij u thuis en biedt u optimale flexibiliteit en vrijheid! U heeft de keuze uit een assortiment dat bestaat uit meer dan 130 maaltijden, diverse soepen en desserts, van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten, zoals natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, en gepureerde voeding bent u bij apetito aan het juiste adres. Bekijk hier de video van apetito

Heerlijk van smaak

De maaltijden worden met verse ingrediënten gekookt door een team van ervaren koks en direct na het koken in zeer korte tijd ingevroren. Zo blijven de natuurlijke smaken, de voedingswaarden en het frisse uiterlijk van de producten optimaal behouden. De maaltijden zijn lange tijd in de vriezer te bewaren, zonder dat de smaak en voedingswaarden verloren gaan. U bestelt de maaltijden per zeven stuks en ze worden één maal per week bij thuis geleverd op een vaste dag en tijd. Bereiden gaat heel eenvoudig in de magnetron of oven.

Ledenvoordeel

Leden van Zorgsaam ontvangen op iedere maaltijd van Apetito 10% korting.

Klik hier voor meer informatie of om te bestellen