Even voorstellen ….. de standhouders op de derde Zorgsaam Beurs

Op 28 september houdt Kruisvereniging Zorgsaam haar derde beurs. Bekijk hier wat u deze dag op de beurs mag verwachten. U bent welkom vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur in Theater Orpheus in Apeldoorn. De toegang is gratis. De standhouders die tot nu toe hebben toegezegd vindt u hieronder. Voor vertier wordt onder andere gezorgd door enkele ‘toptypetjes’ en de Sfeerheren die zich onder de bezoekers van de beurs begeven voor een muzikale bijdrage. GOOG, een muziektheaterkoor met brede repertoirekennis, verzorgt die dag een optreden.

Leefsamen: veilig, zelfstandig en geschikt wonen

Wilt u kennismaken met de slimme dienst van Leefsamen, waarmee u langer zelfstandig en vooral ook veilig thuis blijft wonen?
Bezoek onze stand, dan leggen wij u alles uit over onze alarmdienst die u verbindt met uw naasten.

Waak over de eigen gezondheid vanuit de huisomgeving, samen met Hospidex

Om u te helpen, te motiveren en te ondersteunen in het monitoren van gezondheid thuis, bieden wij eenvoudig te gebruiken medische apparatuur aan van topmerken . Dit gaat van het meten van uw bloeddruk tot aan het controleren van het gewicht. Ons motto is dan ook, voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Bezoek ons daarom op de beurs van Zorgsaam en maak kennis met ons team, onze producten en interessante promoties. Tot binnenkort?


Lekker en gezond eten met apetito!

apetito bezorgt heerlijke vriesverse maaltijden aan huis met alle aandacht voor datgene wat u nodig heeft. Ideaal als u zelf (even) niet kunt of wilt koken.
Maak het uzelf makkelijk en bestel de lekkere en verantwoorde maaltijden. Het aanbod is ruim met meer dan 150 maaltijden inclusief alle dieetvormen. Bij apetito kunt u rekenen op een vaste service chauffeur die de bestelling gratis thuisbezorgd. Leden van Zorgsaam krijgen 10% korting op alle bestellingen!

Fithockey: samen bewegen in de buitenlucht

Fithockey wordt gespeeld met zachte knotsen en een zachte bal en is om die reden ongevaarlijk en te gelijkertijd uitdagend.
Fithockey is bestemd voor mensen ouder dan ca. 55 jaar, die willen bewegen in de buitenlucht op een zachte ondergrond, een balspel aantrekkelijk vinden en het opdoen van sociale contacten kunnen waarderen. We spelen in teamverband met vrouwen en mannen, tweemaal per week een uur op onze eigen Ares accommodatie.

Uw zorgverzekering voor 2023 via Zorgsaam!

Ook in 2023 krijgt u via het Zorgsaam Zorgcollectief nog korting en extra vergoedingen op uw collectieve aanvullende zorgverzekering. Laat u tijdens de informatiebijeenkomsten en persoonlijk adviesgesprekken informeren door het Zorgsaam Zorgcollectief. Zo bent u in 2023 verzekerd van goede zorg tegen een scherpe premie.


ProReva orthopedisch maatwerk

ProReva levert sinds 1974 orthopedisch maatwerk. Dat betekent dat we zo’n beetje alle hulpmiddelen leveren die je aan je lichaam kunt dragen. Van braces tot korsetten, van steunzolen tot steunkousen. Voorkomen is beter dan genezen. Door het dragen van lichte steunkousen tijdens je werk of op reis, kun je klachten in de toekomst voorkomen.
Bezoek onze stand voor een paar lichte steunkousen (zoals reiskousen) of kom voor advies.

CESnederland, uw partner in veiligheid!

CES is opgericht in 1840 als slotenmaker en fabrikant van cilinders. CES is een echt familiebedrijf, uitgegroeid tot een bedrijf met 430 medewerkers in 7 verschillende landen. CES produceert mechanische en elektronische sluitsystemen voornamelijk voor de utiliteitsbouw en woningbouw. CES staat wereldwijd voor kwaliteit, comfort, veiligheid en gebruiksgemak.

Iets doen met de overwaarde op uw woning?

Wat zijn de mogelijkheden en de voor- en nadelen?
De financieel adviseurs van Berends & Slump helpen u graag met als motto: adviseren zoals wij onszelf zouden adviseren. Deskundig, onafhankelijk, persoonlijk, betrokken…… en met kwaliteit die verrast vanuit onze vestigingen in Harderwijk, Hattem en Twello.

Doortrappen Apeldoorn – veiliger fietsen tot je 100 ste!

Doortrappen Apeldoorn zet zich in om het veilig fietsen bij senioren onder de aandacht te brengen. Het team van Doortrappen gaat graag met je in gesprek over het omgaan met de elektrische fiets, gebruik van een spiegel, de lage instap of het wel of niet gebruikmaken van een helm.

Otolift: hoogste kwaliteit trapliften

Koninklijke Otolift is de grootste trapliftleverancier van Nederland. Elke traplift wordt in de eigen fabriek gemaakt. U bent daarom verzekerd van de hoogste kwaliteit. En als er toch iets is, staat het landelijke servicenetwerk 24/7 voor u klaar. Er is altijd wel een monteur in de buurt. Zorgsaam-leden profiteren daarnaast van een speciale partnerkorting: u ontvangt 10% korting op een Otolift traplift (niet geldig in combinatie met andere acties).

Zorg van grote waarde naar uw wensen

KleinGeluk is goed thuis in de wijken van Apeldoorn. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. U kunt bij ons terecht voor thuiszorg, woonzorgcentra, kleinschalig wonen en dagbesteding. Samen stemmen we wensen en behoeften af. U kunt eigen keuzes maken en bouwt vertrouwen op in wat u nog kan. Uw kwaliteit van leven, met dagelijkse waardevolle geluksmomentjes, staat bij KleinGeluk voorop.


Maaltijd Thuis: met aandacht bereid, met liefde gebracht

Geniet van verse maaltijden die u helemaal zelf kunt samenstellen. Van Hollandse pot tot de Aziatische keuken, u vindt het allemaal op het menu van Maaltijd Thuis. De maaltijden worden wekelijks bij u thuisbezorgd door een vaste bezorger, desgewenst tot in de koelkast. Dat is lekker en makkelijk.

Draai op de beurs aan ons rad van fortuin en maak kans op een week lang gratis eten!

Van den Berg: stijlvolle en persoonlijk uitvaartzorg

U ontvangt bij ons alle informatie voor een stijlvolle, persoonlijke uitvaart. Dankzij jarenlange ervaring in de uitvaartbranche, kunnen wij u een goed en passend advies geven. U kunt bij ons kosteloos een uitvaartwensenboekje aanvragen of een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Een persoonlijke uitvaart is mogelijk voor elk budget. Het maakt daarbij niet uit of en waar u verzekerd bent. Rust, aandacht en dichtbij als u dat nodig heeft.

Rabobank: workshops veilig (online) bankieren en financieel gezond(er) leven

Tijdens de Zorgsaam Beurs bieden wij u informatie en inspiratie om de stap naar een financieel gezond(er) leven te zetten. Wij ontvangen u graag op onze stand en bij onze workshops. In de workshops vertellen we u hoe u zelf veilig uw (online) bankzaken regelt en wat u kunt doen om financieel gezond(er) te leven. Uw eerste stap? Reserveer alvast uw plekje voor één van onze workshops via https://rabo.nl/mon/zorgsaambeurs of via www.rabobank.nl/apeldoorn. Graag tot de 28ste!    


SmartPower: een concurrerende prijs voor uw energie, zonnepanelen of isolatie voor uw woning

Wanneer u kiest voor energie via SmartPower kiest u niet alleen voor een concurrerende prijs voor energie, maar ook voor een grote mate van persoonlijke dienstverlening. Zo heeft u als klant o.a. een eigen aanspreekpunt via de servicedesk waar u dagelijks op werktijden snel en correct wordt geholpen.

Atlant: ruimte voor jezelf

Uw situatie verandert en u moet op zoek naar zorg of hulp. Of het nu gaat om wonen, zorg of welzijn, Atlant zoekt samen met u het passende antwoord op uw vragen. In Apeldoorn en omgeving bieden wij, in woonzorgcentra en verpleeghuizen, verschillende vormen van gespecialiseerde (verpleeghuis)zorg. Waaronder ouderenzorg en zorg aan mensen met dementie. Heeft u een zorgvraag? Wij denken graag met u mee! Bezoek onze stand of kijk op atlant.nl voor meer informatie.

Senioren Platform Apeldoorn

Senioren Platform Apeldoorn is een onafhankelijke organisatie met als doelgroep de gepensioneerden in Apeldoorn. Elke organisaties voor senioren in Apeldoorn kan deelnemen aan het Platform. Dat zijn nu ANBO, FNV senioren Kbo/PCOB. Centraal staat aandacht voor het welzijn van alle gepensioneerde in Apeldoorn.
Dat doen we door ondersteunin op veel gebieden o.a. belasting hulp, sport en bewegen, zorg en welzijn. Daarnaast is er overleg met organisaties zoals de Kap, Stimenz en MEE. Bezoek de website Senioren Platform Apeldoorn voor meer informatie.   


Regelen van totaal onderhoud

Steven Jansen is een dienstverlenend bedrijf. We bieden mensen en organisaties een op de klant afgestemde oplossing voor schilderwerk en totaalonderhoud. Wij zijn er trots op dat we het totale onderhoud kunnen regelen. Ons moderne en dynamisch familiebedrijf ontzorgt u bij de uitvoering van onderhoudstaken. Eigenaren ontzorgen we met onderhoudsabonnementen. Zo dragen wij bij aan de mogelijkheid dat mensen langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Dat is onze missie. Dat doen we door het leveren van kwaliteit, gericht op de duurzaamheid, de lange termijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Slaapcomfort van topkwaliteit

Deron B.V. is toonaangevend en markt leidend binnen de medische slaapwereld op het gebied van kwaliteit, oplossend vermogen en comfort. Bij ons staat de patiënt of eindgebruiker centraal. Wij bieden oplossingen waar onze klanten en eindgebruikers wat aan hebben. We zijn proactief, denken met onze klanten mee. Dat doen we no-nonsense en hands-on waarbij een uitstekende service bieden. We ontwikkelen hoogwaardige producten door continu in gesprek blijven met zowel onze klanten als leveranciers. Wij durven te stellen we van meerwaarde kunnen zijn voor eenieder die opzoek is naar het beste wat op het gebied van slaapcomfort te verkrijgen is.

Uw duurzame partner in Tuin en en Landschap

Met Hoveniersbedrijf van Triest BV haalt u een duurzame partner in huis die al 40 jaar actief is in het groen.
Groot genoeg voor complexe groenprojecten maar gelukkig ook klein genoeg voor het succesvol renoveren en onderhouden van een voor/achtertuin.

Elke bezoeker van onze stand op de Zorgsaam Beurs ontvangt een insectenvriendelijk plantje.


Vier het leven neemt ouderen mee uit!

Als elke dag hetzelfde is… Stichting Vier het Leven biedt ouderen de mogelijkheid om weer te genieten van een theatervoorstelling, museumbezoek, film of lezing.
Tijdens het uitje kan men zorgeloos genieten. Je bent nooit alleen, de andere bezoekers en vrijwilligers zorgen voor een hoop gezelligheid.
Wil je graag mee? Ken je iemand die eenzaam is? Zou je vrijwillige gastheer/-vrouw willen worden? Bezoek onze stand voor meer informatie en… Vier het Leven!

Onafhankelijk, vertrouwd en verzorgd

Als Family Office behartigen wij als uw vertrouwenspersoon uw persoonlijke belangen.
Wij regisseren familiezaken, verzorgen financiële coaching, vermogensregie en seniorenadvies.
Indien u dat wenst, regelen wij als financiële thuishulp uw bank- en verzekeringszaken, bieden computerhulp, helpen bij het invullen van formulieren, het aanvragen van toeslagen. Wij zijn officieel door de rechtbank benoembaar als Bewindvoerder, Mentor en Curator, wij zijn RegisterExecuteur, bereiden levenstestamenten voor
en wikkelen nalatenschappen af.
Alle familiezaken onder één dak, volkomen. Kijk ook op www.deregtbewind.nl en www.seniorcareplanning.nl
of mail ons op info@deregtfamilyoffcice.nl

Innovatie van mobiliteit in het dagelijks leven, voor iedereen: Premis Medical!

Met de loophulpmiddelen en mobiliteit artikelen van Premis Medical kunt u op comfortabele wijze uw mobiliteit behouden of vergroten. Premis Medical biedt loophulpmiddelen op maat; onze rollators kunnen wij voor een ieder passend maken, elke uitdaging gaan wij aan!


Praktisch mag ook mooi zijn

BasiQ Seats levert een ruim assortiment sta-op stoelen. Klassiek of modern, uitgerust met twee, drie of vier motoren. Afhankelijk van het type sta-op stoel zijn o.a. rugleuning en voetsteun verstelbaar. De stoelen zijn met divers bekleding en stoffering leverbaar. Wenst u snel een sta-op stoel? Onze sta-op stoelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Orpheus inspireert en verbindt

Orpheus is het grootste culturele podium van Apeldoorn en de wijde regio. Aankomend seizoen presenteren we toneelvoorstellingen over actuele thema’s, cabaret, meeslepende musicals, opera, dans en prachtige concerten: klassiek, werelds, jazz. Én een speciaal programma voor de oudere Apeldoorner. Tijdens de Zorgsaam beurs is onze theaterkassa geopend en vertellen we u graag over ons programma vol nieuwe ontdekkingen, klassiekers en hoogtepunten. Ook geniet u tijdens de beurs van een exclusieve kortingsactie.

Marinka de Haan; persoonlijke uitvaartzorg

Marinka de Haan, een kleinschalige uitvaartonderneming, helpt graag bij het realiseren van een persoonlijke uitvaart. De kunst zit hem daarbij vooral in kleine dingen. Bent u verzekerd bij een grote maatschappij: geen probleem! U bent vrij om de uitvaartverzorging te kiezen die bij u past. U kunt ons sfeervolle Afscheidshuis komen bekijken en uw wensen vrijblijvend bespreken.


Samen kijken naar wat wel kan

Samen kijken naar wat wel kan
Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig en sociaal betrokken blijven. Ook als alles niet meer zo vanzelfsprekend is. Daarom bieden wij handige hulpjes om het dagelijks leven veiliger, makkelijker en leuker te maken.

Kersten Hulpmiddelen – Het draait om mensen

Kersten Hulpmiddelen is een landelijke leverancier van mobilteits- en revalidatiehulpmiddelen. We willen met onze hulpmiddelen mensen vooruit helpen en hun leven een beetje gemakkelijker maken. Bij een blessure, na een medische ingreep, rondom de bevalling, bij thuisrevalidatie of door ziekte kan het zijn dat u tijdelijk een hulpmiddel nodig heeft. Wist u dat u in de meeste gevallen een hulpmiddel kosteloos kan lenen? Hierbij kunt u denken aan onder andere een rolstoel, douchekruk of hoog-laagbed. De vergoeding verloopt via uw zorgverzekeraar.

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden op onze stand! Neem alvast ook een kijkje op onze website: www.kerstenhulpmiddelen.nl/lenen

Advies op maat voor duurzaamheidsproducten

Rouwenhorst Isolatie is onderdeel van LeefEnergieBewust, de duurzaamheidsgroep voor particulieren, VvE’s en het MKB. Met 9 vestigingen en 250 personeelsleden bieden wij door het hele land duurzaamheidsproducten aan. Denk hierbij aan zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en laadpalen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dankzij onze lokale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt en ook dat is weer goed voor het milieu. Onze bedrijven hebben samen meer dan 80 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks meer dan 20.000 woningen.


Kruisvereniging Zorgsaam – Onbezorgd leven

U geniet van uw zelfstandige leven en dat wilt u graag zo houden. Mocht u toch behoefte krijgen aan ondersteuning of hulpmiddelen in huis dan staat Zorgsaam graag voor u klaar. Het lidmaatschap van Kruisvereniging Zorgsaam biedt u gemak en voordeel. Van korting op uw zorgverzekering tot de gratis uitleen van (loop)hulpmiddelen. Hulp nodig in de huishouding
of bij het onderhoud van de tuin? Onze betrouwbare dienstverleners nemen u deze zorg uit handen. In de Zorgsaam winkels vindt u een keur van producten waardoor uw huis een plek blijft om zo lang mogelijk comfortabel en veilig te wonen. De medewerkers nemen tijd om u een advies op maat te geven en bieden u de meest uitgebreide service. Bezoek onze stand voor mooie beursaanbiedingen.

Rehasense – Hoogwaardige mobiliteits- en zorgoplossingen

Rehasense Benelux is een vooraanstaand producent van mobiliteits-hulpmiddelen en levert een uitgekiend assortiment. Wij leveren superieure producten vanuit een “best of best” concept met betrekking tot kwaliteit en functionaliteit, gebaseerd op vele jaren van ervaring op het gebied van ontwikkeling, design, productie en distributie in Europa en Azië.

Eye Wish: de grootste collectie brillen en zonnebrillen

Eye Wish Opticiens is trots op de titel ‘beste winkelketen van Nederland’ in optiek!
Wij hebben voor iedereen de juiste zichtoplossing. See you! In de winkel of op locatie.


Zorggroep Apeldoorn – uw leven, ons startpunt

Zorggroep Apeldoorn en omstreken staat dicht bij u. Ik blijf wie ik ben is de basis van ons handelen. Voor ons is uw leven zoals u wenst te leven het startpunt. Dat kan van alles betekenen: een fijne leefomgeving, in contact zijn met uw naasten, zingeving, zelf keuzes maken in dagritme, activiteiten en eten en drinken. Om geheel uzelf te kunnen zijn. We zijn een maatschappelijk partner die in samenwerking en met inzet van expertise een sleutelrol in de regio vervult. We hebben veel kennis in huis en mensen die met hart en ziel voor onze cliënten werken. Meer informatie is te vinden op zorggroepapeldoorn.nl