Maak voordelig kennis met Maaltijd Thuis

U wilt lekker en verantwoord eten. Maar misschien hebt u niet elke dag zin om te koken of wordt ditlastig voor u. Bij Maaltijd Thuis begrijpen ze dat en nemen ze u het koken van gezonde, smakelijke maaltijden graag uit handen. En dat niet alleen, op een vast tijdstip brengt een vaste bezorger het eten persoonlijk bij u thuis. Altijd een bekend gezicht. Dat voelt vertrouwd.

Met onze koelverse maaltijden op maat bepaalt u helemaal zelf wat u wilt eten zonder dat u hoeft te koken. Dat doen de koks van Maaltijd Thuis voor u. Zij zorgen ervoor dat het lekker, gezond en makkelijk is. Bovendien houden ze rekening met eventuele dieetwensen, zoals glutenvrij, lactosebeperkt of vegetarisch.

Wilt u voordelig kennismaken met de smakelijke maaltijden en persoonlijke service van Maaltijd Thuis? Bestel dan een proefpakket van 3 maaltijden voor € 15,- of 5 maaltijden voor € 20,-. Gratis bij u thuisbezorgd. Daarnaast ontvangt u bij het proefpakket ook een gratis soeppakket t.w.v. 3 of 5 heerlijke soepen.

U kunt het proefpakket bekijken en bestellen op www.zorgsaam.uwmaaltijd.nl. Wilt u liever uw proefpakketbestelling telefonisch doorgeven, dan kan dat via 0888 – 10 10 10. Goed om te weten: als lid van Zorgsaam betaalt u geen bezorgkosten (t.w.v. € 2,99 per bezorging) op uw vervolgbestellingen.

Actiecode: 0063-ZORGSAAM