Ondernemer, bent u erbij op de Zorgsaam Beurs?


De Zorgsaam Beurs op 28 september 2022
In november 2020 stond de derde Zorgsaam Beurs gepland. Zoals voor veel activiteiten en evenementen was het door het coronavirus helaas niet mogelijk om de beurs door te laten gaan. Van uitstel komt echter geen afstel!

Het thema deze keer: ‘Onbezorgd genieten’
Onderzoek onder de ruim 2000 bezoekers van de vorige beurs wees uit dat het evenement prima voldeed aan de verwachtingen. Wat meer aandacht voor vrijetijdsbesteding (vakanties, hobby’s), comfort en gemak thuis zou echter een welkome aanvulling zijn. Die wens van de bezoekers willen we graag vervullen. En dat is terug te vinden in het thema van de komende beurs: ‘Onbezorgd genieten’.

De bezoekers nemen de tijd
De Zorgsaam Beurs is voor organisaties, partners en bedrijven een prima mogelijkheid om de producten en diensten te laten zien. Uit ervaring weten we dat de bezoekers zich graag uitgebreid laten informeren. Kennismaken met uw producten, gedegen uitleg, producten uitproberen, proeven, kortom we willen graag een evenement aanbieden waarin u in direct contact komt met de bezoekers. De beurs richt zich op de actieve oudere.

Een ongedwongen sfeer
De beurs zal naast informatief vooral ook een ‘leuk en gemoedelijk dagje uit’ worden voor de bezoekers. De beurs wordt omlijst door muziek en ander amusement. Een hapje en een drankje horen er bij.

Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn
De Zorgsaam Beurs wordt gehouden in Theater & Congres Orpheus in Apeldoorn. Orpheus is een bekende locatie in Apeldoorn en omgeving. Orpheus beschikt over de juiste faciliteiten voor standhouders en bezoekers. Deze sfeervolle locatie werd als zeer geschikt beoordeeld door standhouders en bezoekers van de vorige edities.


Wordt u één van de standhouders op de Zorgsaam Beurs?
Op de Zorgsaam Beurs worden zo’n 2000 bezoekers verwacht. Uiteraard is hierbij de medewerking van relaties en bedrijven onontbeerlijk. Zorgsaam nodigt u van harte uit om als standhouder deel te nemen aan de derde Zorgsaam Beurs. Interesse in deelname? Neem contact op met Kruisvereniging Zorgsaam en vraag het informatiepakket aan. Dat kan telefonisch (055 588 98 58) of via mail: info@zorgsaam.nl