Smartpower, het juiste adres voor uw energie

Samen met Kruisvereniging Zorgsaam wil SmartPower uit Apeldoorn aan de leden van Zorgsaam de mogelijkheid geven om zo voordelig mogelijk energie in te kopen.

Makkelijk, persoonlijk en dichtbij
De energienota is voor veel mensen ondoorzichtig en niet te begrijpen, SmartPower maakt dit makkelijk. Geheel vrijblijvend wordt er samen met de klant de energienota vergeleken en wordt er uitleg gegeven waar de verschillen zitten. Dit kan via de e-mail, telefonisch of op afspraak (bij u thuis, bij Kruisvereniging Zorgsaam of bij SmartPower in Apeldoorn).

De voordeligste
SmartPower staat sinds haar  intrede bekend om haar concurrerende tarieven voor uw energie (elektriciteit en gas). SmartPower noemt zich dan ook ‘de voordeligste’, omdat een vast contract voor consumenten via SmartPower altijd afloopt en niet automatisch wordt verlengd. U krijgt ongeveer 3 maanden voordat uw contract afloopt een nieuw voorstel om te verlengen met de meest recente concurrerende energieprijzen. U kunt dan zelf bepalen wat u wilt doen (verlengen, overstappen naar aan andere leverancier of uw contract variabel door laten lopen).

Contact
Indien u geïnteresseerd bent en geheel vrijblijvend uw energie wenst te vergelijken, neem dan gerust contact met SmartPower op. Dat kan telefonisch ( 055 360 1971) of online. Online komt u bij een machtigingsformulier. Met het invullen van dit formulier geeft u, zonder verdere verplichtingen, aan SmartPower toestemming om contact met u op te nemen. Gebruik daarvoor deze link:  Naar Smartpower