Zorgsaam in Twello

Kruisvereniging Zorgsaam heeft ook een servicepunt aan de Duistervoordseweg 57 in Twello. U kunt er terecht om krukken, een rollator, looprek of vierpoot op te halen of in te leveren voor de uitleen/verhuur. . De openingstijden van het servicepunt zijn maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.30 uur.

Het is dus mogelijk om in Twello de volgende producten te lenen/huren:

  • eenvoudige loophulpmiddelen (krukken, rollator, looprek, wandelstok vierpoot) kunnen worden gehaald en ingeleverd in de winkel. Dat is voor leden van Kruisvereniging Zorgsaam gratis.
  • de hulpmiddelen die in het basispakket van de zorgverzekering vallen waaronder (rol)stoelen, bedden en toebehoren, anti-decubitusmaterialen kunnen niet worden gehaald of teruggebracht in de winkel.

Rijbewijskeuring
Vanaf donderdag 20 augustus vinden bij Zorgsaam rijbewijskeuringen plaats aan de Duistervoordseweg. Iedere 3e donderdagmiddag van de maand (van 13.30 tot 16.00 uur) is er een keuringsarts aanwezig. Leden van Zorgsaam (maar ook niet-leden) kunnen zich medisch laten keuren voor de verlenging van een rijbewijs. Dit wordt gedaan door gecertificeerde artsen die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit en de uitvoering van de keuringen. Betreffende artsen zijn onafhankelijk en geregistreerd als basisarts. Via deze link vindt u informatie over de keuring, de tarieven en wijze van aanvragen.

Diensten aan huis
Zorgsaam biedt vanaf medio september in Twello en omgeving volgende diensten aan huis: particuliere huishoudelijke hulp, klussendienst, tuinonderhoud, hulp bij de belastingaangifte, hulp bij computerproblemen en Individueel vervoer. De diensten worden uitgevoerd door dienstverleners van Zorgsaam. Ze zijn deskundig , zorgvuldig geselecteerd, betrouwbaar en behulpzaam. Op deze pagina vindt u verdere inhoudelijke informatie, de wijze van aanvragen en de tarieven.

Dienstverlener worden in Twello
Zorgsaam zoekt mensen, woonachtig in Twello en omgeving, die onze leden thuis kunnen ondersteunen bij:
– huishoudelijke taken
– kleine klussen in en om het huis
– tuinonderhoud
– computerhulp
– vervoer

Onze dienstverleners ontvangen een financiële vergoeding. Heeft u enige ervaring met deze werkzaamheden? En vindt u het prettige om mensen van dienst te zijn? Geef u dan op als dienstverlener bij Zorgsaam. Bij interesse neem contact op met Christa Hofman, coördinator dienstverleners. Telefoonnummer: 055 – 588 98 58 (van 9.00 tot 17.00 uur) of mail naar: info@zorgsaam.nl